Ragnak Fielderson

Main Navigator of the Maindens Promise

Description:

Currently Ragnak functions as a bouncer at the Bouncing bunny, a high class socio club.
Ragnak had the unfortunate event of dying during one of his heroic deeds, thanks to Brograth he returned as a Treant (RUM TUM TUM)

Bio:

Geboren als bastaard zoon van een orc piraat die zijn moeder brutaal verkrachtte tijdens een raid. Leefde hij in ballingschap en verwijderd van de beschaving. Zijn moeder Anna Fiedlerson (kleindochter van kapitein Edward Fiedlerson een zeer bekende kapitein van de Shackles) leefde in vrede met haar man in het dorp Varisia en plande om aan kinderen te beginnen. Tot op de dag dat orc kapitein Muldrut Red Beard een raid plaatste op Varisia en Anna’s man martelde en vermoorde, waarna hij Anna verschillende keren verkrachte en voor dood achterliet. Toen Anna zwanger bleek te zijn wist zij niet van wie dus werd ze in haar dorp goed verzorgt door de bevolking aangezien niemand zeker wist dat ze zwanger was van Red Beard. Anna schonk het leven aan Ragnak en werd meteen samen met haar pasgeboren zoon verstoten door de inboorlingen van Varisia. Ragnak groeide op aan de rand van Varisia en zag hoe zijn moeder leed onder het gebrek aan menselijk contact en aan aanvaarding. Ragnak bleek als kleine jongen al over uitzonderlijke fysieke kracht te beschikken en wou dit gebruiken om voor zichzelf en zijn moeder een plek te verdienen in het dorp en niet langer als bannelingen te moeten leven. Dus begon Ragnak al vroeg met zichzelfte trainen, dit deed hij door in de bossen met de blote vuisten of met ge├»mproviseerde wapens bomen te vellen.

Ragnak op de leeftijd van 12 jaar
Op het moment dat Ragnak snel genoeg een boom kon vellen met zijn brute kracht trok hij naar Varisia om zijn diensten aan te bieden en er als huurling te gaan werken. Ragnak beloofd zijn moeder dat hij er alles aan zal doen om haar terug een plek te bezorgen in het dorp en aanvaard te worden door de bewoners. Met grote moed stapte Ragnak Varisia binnen en hij werd meteen herkend door de bevolking. Ragnak de zoon van Anna Fiedlerson, kleindochter van Edward Fiedlerson, een groot piraat.

4 Jaar als huurling
Tijdens zijn periode als huurling heeft Ragnak vele verschillende plaatsen bezocht en een reputatie ontwikkeld als een sterke kompaan, hoewel dit niet altijd even gemakkelijk ging. Bij elk nieuw gezelschap werd Ragnak achterdochtig bekeken en had hij het alles behalve gemakkelijk om zich in de groep in te werken, pas vanaf het moment dat de andere huurlingen zagen dat hij in de strijd een goede metgezel was kwam daar verandering in. Omdat Ragnak zoveel verschillende missies als huurling heeft gedaan is hij niet vreemd van het scheepsgebeuren. Doordat Ragnak gedurende 4 jaar zo veel heeft gereisd, in zijn eentje op zoek naar een nieuwe groep huurlingen of samen met een groep huurlingen kan hij zichzelf ook goed ori├źnteren aan de hand van de sterren.
Terug naar zijn moeder
Na 4 jaar van huurling zijnde en zichzelf constant bewezen te hebben ging Ragnak terug naar zijn moeder. Toen hij bij haar aankwam met genoeg geld en reputatie om terug in Varisia te kunnen gaan leven trof hij haar stervende aan. Anna was er volledig onderdoor gegaan door har solitaire bestaan en was in een depressie geraakt omdat de enige die zij nog had huurling was geworden en haar alleen had achtergelaten. Ragnak begroef zijn moeder na haar dood en stak al zijn geld dat hij verdient had in haar begrafenis. Tot zijn grote verwondering was de dienst die hij zijn moeder had kunnen betalen een volkstrekker en kwamen er veel mensen van Varisia hun respect tonen aan de nakomeling van Edward Fiedlerson. Na de begrafenis trok Ragnak weg van Varisia om aan zijn eigen avontuur te beginnen en om in de voetsporen te treden van zijn voorouder. Na een paar weken reizen komt Ragnak aan in Port Peril en stapt daar de Formidably Maid binnen om aan zijn reis te beginnen.

Ragnak Fielderson

Skulls and Shackles - The Maiden's Promise kennethruyts kennethruyts